fotografie-techniek

Fotografie techniek algemeen

Je kunt er niet omheen in de natuurfotografie; de techniek. Om de foto’s te kunnen maken die je wilt, zoals je ze in gedachten hebt terwijl je de ontspanknop indrukt, moet de techniek vanzelfsprekend zijn. Techniek moet simpel blijven zodat het altijd als parate kennis meegenomen kan worden in het veld.

Bekijk alle artikelen->

natuurfotografie

Natuurfotografie

Voordat er weer eens op de ontspanknop gedrukt kan worden moet de natuurfotograaf zich goed verdiepen in de onderwerpen die hij/zij wil fotograferen. Waar bevinden ze zich en in welke tijd van het jaar? Foerageergewoontes, bedreigingen, schuwheid? Voor mijn favoriete onderwerpen heb ik deze vragen uitgebreid beantwoord. Ik laat je graag delen in deze kennis.
Bekijk alle artikelen->

bas-biesbosch

Bas en de Biesbosch

De Biesbosch ligt als een binnenlandse rivierdelta ingeklemd tussen de Maas en de Waal. Het is een uniek zoetwatergetijdengebied. Ieder ziet er zijn eigen reflecties in. Ik geniet met volle teugen van de unieke sfeer en de altijd veranderende lichtval, met de Bevers en de talrijke IJsvogels als mijn favorieten in dit middeleeuwse decor.

Lees Bas en de Biesbosch->

fotografie-techniek

Reviews

Hier vind je reviews van leuke en handige spullen voor de natuurfotografie die in de Biesbosch langdurig en soms onder zware omstandigheden zijn gebruikt, van statieven tot objectieven en camera’s. Deze reviews zijn volledig onafhankelijk en zonder commerciĆ«le belangen geschreven.

Bekijk alle artikelen->