Bedrijfsinfo Info fotoworkshops Locatie Boot Kajaks Video De Biesbosch en Bas Breetveld Voorwaarden

fotografie workshop in de Biesbosch

Mind over matter

Bij deze workshop leer je de fijne kneepjes van de (natuur)fotografie, van de technische zaken in het veld, tot plan van aanpak om je favoriete onderwerpen goed in beeld te krijgen. Van maart t/m oktober.

Lees meer ->

Avalon

Voor zonsopkomst de Biesbosch! Deze fotografie workshop is voor fotograferende natuurliefhebbers die het eens dichterbij huis willen zoeken en meteen op de juiste plaatsen willen zijn in de Biesbosch. Van september t/m half mei.
Lees meer ->

fotografie workshop bevers

Biesbosch bevers

’s Avonds tot zonsondergang de Biesbosch in om de Bevers bezig te zien en te fotograferen. Bas weet veel van het gedrag van de Bevers in de Biesbosch, waardoor hij bijna 100% garantie op het zien van Bevers kan geven. Van mei t/m augustus.
Lees meer ->

privé fotografie workshop

Privé fotografie workshop

Deze fotografie workshop is helemaal naar wens in te vullen uit het aanbod van alle fotoworkshops van Fotosloep, maar dan geheel privé, met partner, familie, vrienden of (zaken)relaties. Hele jaar rond.

Lees meer ->

Into the fog

Ook een keer mee om de grondmist boven het water te fotograferen? Dit is je kans! Deze tour wordt één of twee dagen van tevoren pas aangekondigd op de website, zodat je praktisch 100% kans hebt op een superochtend.

Lees meer ->

fotoworkshop per kajak in de Biesbosch

Natuurfotografie per kajak

In de Biesbosch bevinden zich vele kanoroutes, waar uitsluitend met kajaks en kano’s gevaren mag worden. Dit zijn de allerfraaiste kreken van de Biesbosch, waar de Bevers goed te zien en te fotograferen zijn. Van mei t/m augustus.
Lees meer ->

fotoworkshop ijsvogels fotograferen

Fotografie workshop IJsvogels

Vroeg in de ochtend varen we naar het centrum van de Biesbosch en zetten de schuiltent neer op een zéér gunstige locatie waar de IJsvogels tot op 3,5 meter afstand voor de tent vissen. Dit doen we uitsluitend als de kansen optimaal zijn! Medio juni t/m oktober.

Lees meer ->