fotoworkshop in Groene Hart

Fotoworkshop

Fotografie workshop in het Groene Hart van Nederland

Na 7 jaar fotoworkshops in de Biesbosch hebben we een keuze moeten maken waar naartoe te verhuizen. Nog langer heen en weer rijden vanuit Voorburg was niet langer te doen, zeker niet nu heel Nederland vastloopt op de snelwegen. Het is lang zoeken geweest, maar we hebben onze zeer fotogenieke stek gevonden middenin het Groene Hart, vlakbij de Nieuwkoopse plassen.
De schilders van de Haagse school streken hier in de 19e eeuw al neer vanwege het fraaie licht en landschap. Zij vonden toen al dat de tijd hier had stilgestaan. Tot onze grote verassing is dit nog steeds zo!

Het is hier waar Fotosloep verder zal gaan met het verzorgen van fotografie workshops. Naast freelance werk als schrijver/fotograaf zal ik hier (nog) kleinschaliger te werk gaan dan in de Biesbosch en uitsluitend privé-workshops gaan verzorgen voor maximaal twee personen.

Alle wensen zijn voor aanvang bespreekbaar. De kernactiviteit is het fotograferen van landschappen vanuit een bootje. Dit vereist natuurlijk wat speciale technieken waar ik, door de ervaring van de Biesbosch, specialist in ben geworden. Deze technieken zijn overal goed bruikbaar en zorgen ervoor dat je geen statief hoeft mee te sjouwen en zodoende veel mobieler bent.

Ben je geïnteresseerd, kun je nu al een berichtje sturen middels onderstaand contactformulier om volgend jaar mee te gaan in dé mooiste periode van het jaar: het vroege voorjaar.

Meld je aan voor een fotoworkshop of vraag naar de mogelijkheden –>