Wat neem je mee

Een digitale camera + groothoeklens + telelens is altijd goed. Aan een statief heb je niks in een boot.
Warme kleding, liefst in laagjes met een winddicht jack. Houd er rekening mee dat het op het water altijd wat frisser is dan op land! Stevige warme schoenen, eventueel laarzen, afhankelijk van wat we gaan doen.
Goede koffie, water en wat versnaperingen gaan onderweg mee. Na afloop gebruiken we een goede lunch in één van de gelegenheden in de buurt.

Boekingsvoorwaarden

Prijzen

Bij aanmelding voor een workshop of cursus geldt de prijs zoals die ten tijde van de aanmelding op de site van Fotosloep.nl staat vermeld. Op de website vermelde prijzen zijn inclusief het geldende BTW-tarief.

Annuleren door deelnemer

Je kunt tot 2 weken voor aanvang van de workshop kosteloos verplaatsen of annuleren. U ontvangt uw inschrijfgeld volledig terug zonder dat er kosten in rekening worden gebracht.

Verplaatsen en annuleren door Fotosloep.nl

Mocht door overmacht een workshop tot op het allerlaatste moment niet plaats kunnen vinden, door slecht weer, ziekte o.i.d. dan verplaatsen we de workshop in overleg naar een andere datum. Je ontvangt het inschrijfgeld niet terug.

Factureren en betalen

Direct na aanmelding en betaling ontvang je een bevestiging met het bedrag van inschrijving. De toegezonden factuur dient binnen 8 dagen betaald te worden.

Aansprakelijkheid

Deelname aan een workshop gebeurt op eigen risico. Fotosloep.nl is niet aansprakelijk voor schade, diefstal, letsel of ongeval, ontstaan voor deelnemer, ongeacht door welke oorzaak.