fotografie-techniek

Fotografie techniek algemeen

Je kunt er niet omheen in de natuurfotografie; de techniek. Om de foto’s te kunnen maken die je wilt, zoals je ze in gedachten hebt terwijl je de ontspanknop indrukt, moet de techniek vanzelfsprekend zijn. Techniek moet simpel blijven zodat het altijd als parate kennis meegenomen kan worden in het veld.

Bekijk alle artikelen->

natuurfotografie

Natuurfotografie

Voordat er weer eens op de ontspanknop gedrukt kan worden moet de natuurfotograaf zich goed verdiepen in de onderwerpen die hij/zij wil fotograferen. Waar bevinden ze zich en in welke tijd van het jaar? Foerageergewoontes, bedreigingen, schuwheid? Voor mijn favoriete onderwerpen heb ik deze vragen uitgebreid beantwoord.
Bekijk alle artikelen->

bas-biesbosch

Over Bas en het Groene Hart

Fotosloep in de Biesbosch is in 7 jaar tijd een begrip geworden in de natuurfotografiewereld. Na lang zoeken hebben we inmiddels onze stek gevonden aan de rand van de Nieuwkoopse plassen, middenin het Groene Hart van Nederland. Hier is het een waar eldorado voor de natuurfotograaf.

Lees Bas en het Groene Hart->

fotografie-techniek

Reviews

Hier vind je reviews van leuke en handige spullen voor de natuurfotografie die in de Biesbosch langdurig en soms onder zware omstandigheden zijn gebruikt, van statieven tot objectieven en camera’s. Deze reviews zijn volledig onafhankelijk en zonder commerciĆ«le belangen geschreven.

Bekijk alle artikelen->