Biesbosch fotografie 2

09

mei

Fotosloep stopt voorlopig met de fotoworkshops

De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan de website, zowel door de Wisedesigner als door mij. Het doel was het inschrijven voor de workshops te vergemakkelijken met vaste data, kalender en Ideal. Dit zou het leven een stuk een eenvoudiger gaan maken, zowel voor mij als voor de deelnemers aan de fotoworkshops. Het was hard nodig omdat het eigenlijk niet te doen was zoals ik het voorgaande jaren deed; alles op afspraak en veel heen en weer mailen met data voorstellen om groepjes bij elkaar te krijgen. Bijna alles af kwamen het mooie weer én de inschrijvingen. Toen bekroop me het gevoel waar ik eind vorig jaar al wat last van had. Ga ik er nog mee door? Na veel wikken en wegen is het antwoord ‘nee’. Ik heb dus besloten voorlopig te stoppen met de fotoworkshops, al is het mijn voornaamste bron van inkomsten.
De tijd is gekomen om mijn eigen fotografie naar een hoger niveau te tillen door er meer tijd en energie voor vrij te maken.
Wat ik voor de rest ga doen staat nog geheel open en ik verheug me hiermee op de toekomst. Een vaste- of deeltijdbaan is lang zo gek nog niet!
Daarnaast heb ik mijn mooie hobby weer terug, waar ik samen met Nancy en vrienden van kan genieten.

Het zijn 7 heel erg mooie jaren geweest waar ik volop van heb genoten en ik wil hierbij iedereen hartelijk danken die dit mogelijk heeft gemaakt!!!
In het bijzonder de vriendschappen die ik met Fotosloep heb opgedaan.

Uiteraard kom ik met veel plezier de verplichtingen na die nog open staan, zoals een aantal te verzilveren cadeaubonnen en wat fotografie-workshops die nog in de planning staan. Ook blijven Fotosloep en de website natuurlijk bestaan. Deze zal zeker voorzien worden van nieuwe updates en weblogs van de verdere avonturen in de Biesbosch.

Ik hoop met Fotosloep veel mensen een fijne dag, mooie (foto)momenten, techniek, vaardigheid en inspiratie te hebben bezorgd. Misschien tot ziens en veel mooie fotografie-avonturen gewenst!

Voor vandaag was er een mooie ochtend voorspeld en natuurlijk ben ik even gegaan:

Biesbosch fotografie 1

 

Biesbosch fotografie 2

 

Biesbosch fotografie 3

 

Biesbosch fotografie 4

 

Biesbosch fotografie 5

Door Bas|Weblog|0 comment

Comments niet toegestaan.