09

maa

Lekker weertje!

Eindelijk eens lekker weer geweest om een stukje te varen om de fotoworkshops voor te bereiden en wat foto’s te maken van de boot in de omgeving waar hij thuis hoort.
En weer heb ik niet al te veel foto’s gemaakt op de mooiste plaats waar ik geweest ben. Spiegelglad water, een betoverend mooi waterlandschap en … het geluid van knagende Bevers! Waarschijnlijk zaten ze op nog geen 50 meter van de boot ergens op het land waar ik ze helaas niet kon zien. Een poosje gewacht in de hoop dat ze naar de oever zouden komen. De ‘glijbanen’ tussen het riet lieten niets te raden over waar ze dat normaliter doen. Enfin, ondertussen was het alweer half donker geworden en ik moest nog wat foto’s van de boot maken voor de website waar nu alleen nog maar een regenachtig plaatje te zien is met de boot erop.

03-09-fotoworkshop-biesbosch-01
Op een dag varen we hierlangs en zit er gewoon eentje bovenop die tak te knagen.

 

03-09-fotoworkshop-biesbosch-02
De boot waar hij thuis hoort.

 

03-09-fotoworkshop-biesbosch-03
Ondertussen was het al gaan schemeren.03-09-fotoworkshop-biesbosch-04

 

03-09-fotoworkshop-biesbosch-05

 

03-09-fotoworkshop-biesbosch-06
Deze is speciaal voor Yvonne: de banken zijn bekleed. Het zit super!

Al met al hebben we nu een heel erg fraaie route door de Biesbosch waar we hier en daar aan land kunnen. Dat alles op slechts een kwartier varen vanaf de jachthaven. Op 2 april met de eerste fotoworkshop hopelijk ’s ochtends vroeg een zonnetje met wat damp op het water en wie weet zien we de Bevers .. Er is op 2 april nog één plaats over voor de workshop ‘handmatig belichten plus’. Een workshop met de nadruk op handmatig belichten en een klein beetje workflow / fotobewerking na afloop.

Groetjes,

Bas

Door Bas|Weblog|0 comment

Comments niet toegestaan.