24

okt

Mist in de Biesbosch; foggy affairs en Fotosloep bereikt mijlpaal

Allereerst heeft Fotosloep dit jaar een mijlpaal bereikt! Fotosloep is nu 6 jaar in de lucht, of liever gezegd te water. Na een aantal crisisjaren die voor iedere ondernemer moeilijk waren, is de lucht geklaard en loopt het ‘allemaal’ weer. De energie is vernieuwd en iedereen heeft er weer zin in!
Dat is goed te merken geweest aan het aantal aanmeldingen dit jaar, waardoor bij mij ook de energie weer is gaan stromen en dit vloeit weer terug in de boot, de workshops en wordt gevolgd door de vele weblogs dit jaar. Vooral die van de gasten op de boot waren meer dan de moeite waard om te lezen en te bekijken. Ook de bevers (het blijven lastige rakkers) én de ijsvogels werkten veel beter mee dan de voorgaande jaren.
Hierbij wil ik iedereen hartelijk danken voor deze zeer prettige energie-uitwisselingen! Het is een prachtseizoen geweest; en nog steeds niet afgelopen al gaat alles nu op een laag (winter)pitje.
Alleen bij bijzondere omstandigheden, met bijvoorbeeld grondmist, worden er er in de weekenden workshops gedaan, met name ‘de witte wieven’. Deze worden kort van tevoren aangekondigd op dit weblog en op mijn Facebook-pagina.
Doordeweeks kan er altijd een privé-workshop worden geboekt. Deze zullen ook weer bij gunstige omstandigheden plaatsvinden!

Biesbosch grondmistFotosloep heeft de financiële crisis overleefd en een mijlpaal bereikt!

De afgelopen weken was het goed raak met de mist. Het blijft een onwaarschijnlijke ervaring er doorheen te varen in de Biesbosch. De fantasie kan flink op hol slaan en dan de stilte, het gebrek aan zicht, de rust en dan dat streepje licht van de zon er doorheen. Het appelleert aan de zintuigen; zit er hier en daar wat ‘ruis’ in, dan ga je jezelf hier niet op je gemak voelen. Het is de ultieme zelftest.
Wat de fotografie betreft kun je natuurlijk helemaal ‘los’ gaan, evenals met de nabewerkingen achteraf. Dan blijken er details in de foto’s te zitten die met het blote oog niet te zien waren. Hierbij verschillende impressies hoe de Biesbosch aanvoelt op de (erg) koude ochtenden met mist.

 

Biesbosch grondmist

 

Biesbosch grondmist

 

Biesbosch grondmist

 

Biesbosch grondmist

 

Biesbosch zwaan in de mist

 

Biesbosch mist

 

Biesbosch mist

 

Biesbosch mist

 

Door Bas|Weblog|0 comment

Comments niet toegestaan.