bever in beverhabitat

17

apr

Overdag Bevers kijken!

Gisteren weer een bijzonder leuke fotoworkshop gedraaid in de Biesbosch. Mooi weer en enthousiaste mensen aan boord: het kon niet stuk. In de vroege ochtend hebben we even gekeken naar de IJsvogels die druk aan het baltsen waren. Daarna volgde het technische gedeelte over belichting. Er zijn over het algemeen enorme winsten te behalen met een goede belichting. Het zorgt voor betere en ‘sterkere’ kleuren, meer diepte, contrast, enz. Bovendien scheelt het veel handelingen in Photoshop.
De grote verrassing van deze dag waren de Bevers die zich overdag lieten zien en zeer actief waren. Ze lieten zich nauwelijks verstoren met 5 man aan boord! Heel dichtbij komen zat er niet in, maar dit belooft wat voor de nabije toekomst als de elektromotor wel aan boord is!

Gedurende de workshops heb ik zelf nauwelijks tijd om even een foto te maken omdat alle aandacht naar de cursisten en hun foto’s gaat. Ik zag heel even kans om een foto te maken op afstand met de 70-200 in een typische sfeervolle Biesbosch-omgeving. De 500 blijft thuis met de workshops …

Groetjes,

Bas

Door Bas|Bevers, Weblog|0 comment

Comments niet toegestaan.